پروتئین بتاکازئين A2A2

افزایش تقاضا برای پروتئین بتاکازئين A2، موضوع داغ و پر بحث این روز های صنعت دامپروری شده است. با توجه به تقاضای روزافزون، بسیاری از دامداران در کشور های مختلف مشتاق تولید این پروتئين و سرمایه گذاری بر روی آن می باشند. از آن جایی  که بسیاری از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دلیل علمی پشت این موضوع را نمی دانند، قصد داریم در این مقاله بیشتر به این موضوع بپردازیم.

الزامات بهره‌برداری از تهویه طبیعی

الزامات بهره‌برداری از تهویه طبیعی به دلیل استفاده از منابع طبیعی و کاهش هزینه‌های مرتبط با فن‌آوری‌ها و نیروی الکتریکی مزایای قابل ملاحظه‌ای دارد. این منابع شامل جریان‌های بادی همسوی جایگاه، جریان‌های باد مخالف جایگاه، و جریان‌های هوای گرم درون جایگاه است. هنگامی که جریان هوا حضور دارد، تهویه جایگاه به نیروی شناور حرارتی و خروجی‌های هوا وابسته است.

نکاتی در مورد پروفایل تست

“پروفایل متابولیکی” به عنوان یک مجموعه از آزمایشات تحلیلی ویژه است که در ترکیب با هم استفاده می‌شوند و به عنوان یک نوع ابزار تشخیصی به کار می روند. توجه داشته باشید که پروفایل تست باید به عنوان یک جز از ابزار بررسی شما و نه تنها ابزار بررسی شما برای شناخت مشکل در گله باشد.

خصوصیات یک مکمل گاو شیری مناسب برای پرورش دهندگان گاو شیری صنعتی (بخش اول)

صرفاً نام مکمل گاو شیری در بسیاری از گاوداری‌ها و دامداری‌های ایران برای صاحبان گاوداری و دامداری کافیست تا نسبت به خرید آن اقدام کنند یا نسبت به مقایسه چند مکمل گاو شیری برای خوراک گاو شیری یا خوراک دام صرفاً با در نظر گرفتن قیمت آن تصمیم‌گیری نمایند.

مکمل گاو شیری، بایدها و نبایدها

مکمل گاو شیری، سئوالات بسیاری را در ذهن دامداران عزیز مطرح می‌کند که کدام ماده افزودنی خوراک گاو شیری را می‌توان به مکمل اضافه نمود؟ و یا کریر مکمل شما چیست؟ بهتر است از کنسانتره‌های ۵ یا ۱۰ درصد گاو شیری استفاده کنم یا از مکمل گاو شیری ؟ در این مقاله سعی داریم تا به برخی از این سئوالات پاسخ دهیم.

چند بار خوراک دادن در روز برای گاوهایتان خوب است؟

یکی از موضوعاتی که در هر گاوداری شیری مورد سوال است این است که چند بار خوراک گاو باید واقعا برای دام‌های شیری بریزیم. و نیز این سوال که آیا دفعات زیاد خوراک دهی مفیدتر است یا دفعات کمتر خوراک‌دهی؟ در این مقاله سعی شده تا به این موضوعات بپردازیم.

راهکارهایی برای افزایش بازدهی خوراک

بازدهی در صنعت گاو شیری بسیار حیاتی است. بازدهی خوراک عموماً با محاسبه میزان شیر تولید شده (تصحیح 3.5 درصد چربی) به ازای هر کیلوگرم ماده خشک مصرفی بدست می‌آید. این محاسبه نشان می‌دهد که چه میزان از خوراک مصرف شده به تولید شیر رسیده است. 

حل مشکل کاهش تولید شیر در گله (بخش دوم)

در قسمت دوم این مقاله به دلایل افت تولید شیر، ناتوانی در افزایش تولید شیر و شیردهی‌های کوتاه و پیک‌های نامناسب و راه‌های افزایش تولید شیر خواهیم پرداخت.

حل مشکل کاهش تولید شیر در گله (بخش اول)

در این مقاله به دلایل کاهش تولید شیر در گله، ناتوانی در افزایش شیر تولیدی و شیردهی های کوتاه و پیک های نامناسب و حل مشکل کاهش تولید شیر در گله خواهیم پرداخت. ولی در آغاز باید بدانیم چه انتظاراتی از گاو هلشتاین داشته باشیم.

متوازن کردن جیره گاو شیری: دیگر فقط بحث انرژی و پروتئین خام نیست

متوازن کردن جیره گاو شیری همیشه از دغدغه های دامداران بوده است. غیر از انرژی و پروتئین موارد دیگری در جیره گاو شیری باید لحاظ شود مثل نوع چربی، الیاف غیر قابل هضم، قابلیت هضم اجزای مختلف، ترکیب اسید آمینه و غیره…

چند بار خوراک دادن به گاوها مناسب است؟

یکی از موضوعاتی که در هر گاوداری شیری مورد سوال است این است که چند بار خوراک گاو باید واقعا برای دام های شیری بریزیم. و نیز این سوال که آیا دفعات زیاد خوراک دهی مفیدتر است یا دفعات کمتر خوراک دهی؟ در این مقاله سعی شده تا به این موضوعات بپردازیم.

نکات کاربردی برای افزایش بازدهی خوراک دام

بل

تأثیرات فراورده‌های تخمیری ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد گاوهای شیری دوره قبل از زایش

هدف از این تحقیق، ارزیابی تأثیرات مکمل فراورده تخمیری ساکارومایسس سرویزیه (SCFP؛ NutriTek، Diamond V، Cedar Rapids، IA) در دوره قبل از زایش (28 ± 3 روز قبل از زایش تا 44 ± 3 روز بعد از زایش) بر ماده خشک مصرفی (DMI)، تولید شیر، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و فعالیت تخمدانی بعد از زایش در گاوهای شیری که با علوفه تازه اما مقدار نشاسته متفاوت تغذیه می‌شوند.

سیکل شیردهی

برای برآمدن از پس هزینه‌های نگهداری باید بتوانیم گاوی با شیردهی بیشتر داشته باشیم. تنها راه داشتن شیر بیشتر افزایش سلول‌های شیردهی پستان گاو است. هر سلول تنها یه قطره شیر ترشح می‌کند اگر شما قطرات بیشتری می‌خواهید نیاز به سلول‌های بیشتری دارید.

مقایسه پروفایل سرم متابولیک و میزان تولید شیر گاو شیری

تغییر در امتیاز وضعیت بدنی (BCS) معیاری غیرمستقیم برای سنجش توازن انرژی است. توازن انرژی قبل از زایش می‌تواند بر میزان تولید شیر و سلامت دام در دوره شیردهی تأثیرگذار باشد. این احتمال وجود دارد که به دلیل توازن منفی انرژی ، BCS گاوها قبل از زایش کاهش یابد. در مقاله حاضر بررسی می‌کنیم که آیا کاهش امتیاز وضعیت بدنی 15 روز قبل از زایش، بر شیردهی، پروفایل BCS و شرایط متابولیکی در دوره انتقال و اوایل دوره شیردهی تأثیر می‌گذارد یا خیر.
عضویت در خبرنامه
جهت عضویت در خبرنامه وب سایت شماره همراه خود را وارد نمایید